Storbritannien

Rottingdean, Storbritannien

På The Trellis Restaurant i Rottingdean utanför Brighton kan man få en rejäl engelsk söndagsstek.

England brukar vi säga men hela landet heter ju Storbritannien. Jag bodde där med min familj ett år i mitten på 1990-talet. Brighton var hemstaden men vi passade på att åka runt mycket i södra England under året. Det finns mycket mer än London att se!

Läs mer under taggen Storbritannien!

Fränt och förnämt är den fyndiga rubriken som Aftonbladet Resa satte på mitt reportage om Bristol och Bath. För det är precis så det är. Trendiga Bristol ligger bara elva minuters tågresa från eleganta Bath. Reportaget publicerades i april 2019.

x

x

Nordirlands huvudstad Belfast ligger i skuggan av Dublin som turist- och nöjesstad. Men även här finns en aktiv folkmusikscen. Jag följer med på en musikalisk pubrunda i detta reportage som publicerades i Aftonbladet Resa (betallänk) i mars 2018.

x

x

IMG_4228Jag tog med familjen till Brighton igen, 16 år efter att vi flyttat hem till Sverige. Det mesta var sig likt men både de vegetariska krogarna och butikerna med soldrivna leksaker var fler. Brighton är en alternativ stad med lång strand mindre än en timme från London. Läs en av mina artiklar här och en 24-timmarsguide här. Båda från Allt om Resor 2012.

Share