Första exet av Mitt Kroatien har kommit

I går fick jag första exet av min egen guidebok Mitt Kroatien i brevlådan. Det är lite speciellt att få titta i sin egen bok för första gången. Jag är helnöjd efter första bläddringen. Bra tryck och fina färger precis som jag hade hoppats.

Mitt Kroatien är en guidebok med mina egna tips till Kroatiens kust och öarna i Adriatiska havet. I sju kapitel presenterar jag Istrien, Kvarner, Dalmatien, Split och Dubrovnik med över 200 tips på sevärdheter, krogar, barer, kaféer och shopping.

På tisdag 2 maj ska den finnas i butikerna. Ut och köp!

Du hittar den till exempel här.

Share

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.