En resa varje månad 2017

korcula-7172

Korčula är hetaste resmålet i september.

Så här vid nyår dyker det upp listor överallt som summerar det gamla året och spanar in i det nya. Mitt bidrag är en lista på hetaste resmålen 2017 månad för månad. Den ligger ute på Alltomresor.se nu och kommer i pappersmagasinet Allt om Resor senare i veckan.

Listan bygger på vad som är aktuellt ur en eller annan aspekt varje månad. Jag har letat efter resmål som inte alltid är de mest självklara. Jag är ingen skidentusiast så februaritipset om Beaver Creek i Colorado, USA, kommer från min kollega Jenny Holmqvist.

Själv skulle jag kunna tänka mig att åka till Vietnam (mars) eller Porto (oktober) i år. Redan förra året var jag på Korčula i Kroatien i september. Då pågick vinskörden för fullt så ön fick bli ett septembertips. Hela Kroatien var förresten ett kokhett resmål 2016 med en ökning av svenska turister på över 30 procent. I år blir det ännu fler skulle jag tro.

 

Share

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.