Malaga – igen och igen och igen

Malaga-5296

Malagueta är stranden som gör Malaga till ett finfint resmål även i sommarhetta.

Det har blivit hur många artiklar som helst om min resa till Malaga förra året. Nu ligger ”Solkustens trendigaste stad – ett dygn i Malaga” ute på Alltomresor.se.

Tycker du att du känner igen den? Ja, kanske det, den gick i Allt om Resors papperstidning i maj.

Kändes den gammal redan då? Inte så konstigt, för jag hade bara gjort en lätt omarbetning av ”Tolv tips till påskens hetaste stad – Malaga” som legat på Alltomresor.se sedan i mars. Och sju av de tipsen publicerades i Expressens papperstidning ungefär samtidigt.

Det är så det fungerar numera, texter valsar runt, bara lätt förklädda till något nytt. Det är samma redaktion som gör Expressens resesidor och Allt om Resor, men tidigare hade de alltid olika material. Nu räcker det att skriva om litegrann. Jag vet inte om läsarna märker det här, men själv skulle jag ju mycket hellre skriva en ny artikel om Malaga. Men det skulle kräva en ny resa, för jag har nog skrivit så gott som allt om denna nu.

Länkar till fler artiklar om Malaga och andra ställen i Spanien hittar du här.

Share

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.