Plötsligt pratar alla om Malaga

Malaga-5356

Tips nummer 9, tapas på Cervecerías Los Gatos.

Alla verkar vilja resa till Malaga. Den senaste veckan har staden dykt upp gång på gång i releaser från resebyråer, flygbolag och sajter som vill synas i media. Norwegian meddelar att Malaga är mest bokade destinationen i påsk, Ticket har den som sexa bland sina mest bokade påskresmål och säger att bokningarna inför sommaren har ökat med 88 procent, Skyscanner har Malaga som femma på sin lista över populäraste städer förra året.

Jag påstod att Malaga skulle bli ett av de hetaste resmålen 2015 och det verkar ju stämma då, och ännu mer i år. Malaga är alltid en populär destination, men de flesta brukar dra vidare till Costa del Sol. Kanske håller staden på att bli en weekendstad att räkna med nu. I så fall har Malaga lyckats med miljardsatsningen på att få fart på turismen som jag skrivit om tidigare i Expressen.

Jag passade i alla fall på att skriva en lista med tolv tips i Malaga lagom till påskresorna. Den ligger ute nu på Alltomresor.se. Läs den!

Här finns länkar till fler artiklar om Spanien.

Share

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.