En resa varje vecka hela 2016

Yoga i solnedgången på Fuerteventura efter en dag full av träning, skulle nog inte skada nu efter all julmat.

Varje vecka är en resvecka. I det nya numret av Allt om Resor som kommer ut i dag har jag och magasinets redaktion listat 52 resor för 2016, en för varje vecka. Just nu, vecka 3, skulle det sitta fint med en träningsvecka på Fuerteventura så här efter helgerna. Nästa vecka tipsar vi om Florida.

Jag har skrivit cirka hälften av tipsen och känner särskilt för vecka 9 (Sri Lanka, där jag var nyligen), vecka 18 (Kroatien, där jag varit flera gånger och planerar att resa tillbaka till i år), vecka 28 (Botswana, dit jag verkligen vill resa!).

Listan ligger redan ute på Alltomresor.se. Kolla den!

Wroclaw Spiz-0007

Ölhallen Spiz passar fint efter en match i handbolls-EM i Wroclaw. Kolla in ölröret på bordet!

Dessutom har jag skrivit ett reportage från kulturhuvudstaden Wroclaw i Polen, där Sverige spelar handbolls-EM just nu. Viktig match i världsarvslistade Hala Stulecia mot Ryssland i kväll. Den som är på plats kan avsluta kvällen på mikrobryggeriet Spiz på torget Rynek. God öl, men mackan med smalec (ister) som kommer in på köpet kan man skippa.

Sri Lanka Sigiriya-8045

Sigiriya är ett av Sri Lankas populäraste utflyktsmål – och ett av mina tips i Allt om Resor.

Och så har jag en lista med 11 tips i Sri Lanka för den som inte bara vill vara på stranden och en prisjämförelse mellan charterresor och reguljärresor. Resultatet blev inte vad många tror. Köp Allt om Resor så får du veta!

Share

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.