Ta bussen ner i vattnet

Ocean bus, Stockholm

Lite James Bond-känsla får man när man kommer upp ur vattnet på det här viset. Foto: Torgny Göransson

STOCKHOLM, SVERIGE. Jag läste i DN i dag att det är fullt av turistbussar på Slottsbacken i Stockholm. Då kan jag rekommendera nya amfibiebussen Ocean Bus i stället. Jag testade härom veckan och tyckte det var lite barnsligt roligt att åka ner i vattnet. Alla häpna blickar från folk runt omkring förhöjde också upplevelsen. Läs min artikel om turen i Expressen.

En annan udda tur i Stockholm är takvandring på gamla riksdagshuset på Riddarholmen. Det har jag också skrivit om, men den artikeln verkar inte vara utlagd på nätet. Absolut värt att göra – om man inte är höjdrädd. En i vår grupp avbröt efter halva turen.

Share

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.