Stad med bad ska det vara

Elisabet i Las Palmas

Rätt temperatur på Las Canteras i Las Palmas.

Ticket säger i ett pressmeddelande att trenden är att resa till städer med stränder i sommar. Bokningarna till de mest populära städerna där man kan ta ett bad har ökat med sju procent. Överst på listan ligger Antalya i Turkiet, men de flesta som flyger dit åker ju vidare till Alanya, Side med flera badorter så jag vet inte jag…

Sedan kommer i tur och ordning Palma de Mallorca, Barcelona, Split och Malaga där väl samma sak gäller för alla utom Barcelona.

Jag älskar städer där man kan bada så jag har lagt upp länkar till artiklar från tre spanska städer med stränder. Min favorit av de tre är Cádiz men bäst av alla spanska strandstäder jag har varit i är San Sebastian i Baskien. Jag var där på semester i somras men har inte skrivit någon artikel, än i alla fall.

Hitta länkar till artiklarna under Europa, sedan Spanien och Kanarieöarna i menyn här ovan!

Share

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.