Min första bok kommer ut i maj

Kul jobb att granska bilder, man blir ressugen!

I maj kommer min första bok ut! Guideboken ”Mitt Kroatien – Istrien, Kvarner & Dalmatien” ges ut på Karavan förlag och handlar just om mitt Kroatien, ställena jag gillar och rekommenderar. På mina tre resor till Kroatien förra året höll jag mest på med research för boken, men det blev flera reportage också. Några är redan publicerade, andra kommer under året.

Just nu sitter jag och njuter av de satta sidorna som kom på mejl häromdagen. En korrläsare går igenom texten som bäst och samtidigt kollar jag att alla foton och kartor ser ut som de ska. Ett mycket roligt jobb måste jag säga! Nu känns det nästan som att ha boken i sin hand.

I maj finns den i bokaffärerna. Åk till Kroatien i sommar så du kan köpa rätt guidebok!

Till dess kan du läsa redan publicerade artiklar om Zadar, Šibenik och Brač samt en lång lista på badorter i artiklarna bakom länkarna. Eller köp februarinumret av Allt om Resor som finns i butikerna nu, där skriver jag om Split. Men de mesta och bästa tipsen finns i boken som alltså kommer snart.

Share

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.