Min bucketlist i Europa

Dubrovnik kajak

Jag vill också paddla i Kroatien, som det här gänget i Dubrovnik.

Bucketlist är ett begrepp som kommer från det engelska uttrycket ”before you hit the bucket”. Där listar man saker man vill göra innan man dör. På svenska borde vi kanske säga ”handdukslista”, vad vi vill göra innan vi kastar in handduken. Men okej, nu har bucketlist blivit ett begrepp i Sverige också, så vi kör på det.

Jag har gjort en bucketlist på resor i Europa som publicerats i Expressen. Det var inte lätt att bestämma vad som skulle vara med och jag fick stryka flera ställen innan jag var klar. Jag försökte få med så många olika länder och typer av resor som möjligt.

På listan finns både sådant jag gjort och resor jag skulle vilja göra. Överst ligger att paddla i Kroatien. Det har jag inte gjort än, men jag blev väldigt avundsjuk när jag träffade på ett gäng svenskar på Hvar som skulle paddla iväg dagen därpå.

Annat på listan har jag hunnit med, som Island, Istanbul, Berlin och flamenco i Andalusien. Du hittar min bucketlist på Expressen.se.

Share

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. 1 oktober, 2015

    […] favoriter och drömresmål i Europa. En av de roligaste att skriva. Jag skrev om den i det här inlägget […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.