Billigaste resan till solen – jag vet var du hittar den

Polen Sopot 2

Sopot utanför Gdansk har en fantastisk strand. Ett riktigt billigt resmål, men risken finns att molnen tornar upp sig som de gjorde sist vi var där.

Billiga resor till Medelhavet. Det trodde jag inte fanns denna kyliga sommar. Men när jag började leta hittade jag flera stycken för under tusen kronor, först till Ibiza och när jag skriver detta till Skiathos och Mallorca.
Knepet är att kunna resa direkt, gärna nu i dag. Och helst inte från Stockholm. Och det är inte många resor att välja på.
Det finns flera sätt att hitta billiga solresor nu mitt i högsäsongen, trots att vädret har varit dåligt. Jag har gjort en lista på budgettips som ligger på Expressens resesida. Ännu fler tips om hur man bokar resor finns här.
Själv gör jag på ett annat sätt och besöker ett av våra billiga grannländer. Min man och jag tar färjan till Gdansk i Polen. Billigare än de flesta charterresor med färja från Nynäshamn och hotell i Gdansk. Vädret ska vara bättre än här, men prognosen är lite för osäker för att jag ska våga rekommendera det till dem som verkligen är ute efter bara sol och värme.
Men området runt Gdansk är ett fantastiskt sommarresmål med härliga stränder och låga priser. För två år sedan cyklade vi i området runt Gdansk.  Hitta länk till en artikel om den resan här.

Share

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.